Ο Γεώργιος Χάχαλης, συνεχιστής για 3η γενιά της γνωστής ομώνυμης ποτοποιίας της Πάτρας, τελειοποίησε την συνταγή της τεντούρας Κάστρο, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά εκχυλίσματα μπαχαρικών. Η διατήρηση του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής των ποτών σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους εμφιάλωσης και τυποποίησής τους, ενισχύουν την εξέλιξη της εταιρείας και την ωθούν προς τις εξαγωγές. Χρησιμοποιώντας το σύγχρονο μάρκετινγκ για τη δημιουργία του προϊόντος και τοποθετώντας το όχι μόνο στην εμπορική αγορά, αλλά και στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, έδωσε νέα ώθηση στην εταιρεία. Μέσα στο 2015, η εταιρεία λάνσαρε σειρά από παραδοσιακά αλλά και ευφάνταστα λικέρ που έκαναν αίσθηση.