Εδώ Λονδίνο, ώρα για λάδι
Η παρατήρηση ότι υπήρχε έλλειψη καλής ποιότητας ελαιόλαδου στο Λονδίνο ήταν αρκετή για να οδηγήσει έναν ανήσυχο Αχαιό, τον Αναστάσιο Κατσαΐτη, να επεκτείνει τους ελαιώνες που κληρονόμησε από τον παππού και την γιαγιά στο Λιμνοχώρι, και στα Κατσαϊτέικα Ερυμάνθου, και να εγκαταστήσει επιχείρηση στην Αγγλία.
Με τη συνδρομή του πατέρα του, Παναγιώτη Κατσαΐτη και με πολύ σκληρή εργασία ανέπτυξαν ένα ιδιαίτερα οργανωμένο δίκτυο εξαγωγής λαδιού, το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο για την ποιότητά του με δεύτερη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Λονδίνου ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.