Ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ποτών – αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού του Αιγίου «ΚΡΙΝΟΣ», πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εμφιαλωτών Νερού και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Με σπουδές στη χημεία και τη μηχανολογία, πήρε τα ηνία της επιχείρησης από τον πατέρα του Ιωάννη το 1971 και την εξέλιξε. Ο «ΚΡΙΝΟΣ» είναι το πρώτο εργοστάσιο ποτοποιίας και αεριούχων ποτών στο Αίγιο και είναι γνωστό ήδη από την δεκαετία του ΄60. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος διαβλέπει από τις αρχές του ΄70 η νέα τάση στο εμφιαλωμένο νερό και δημιουργεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου, εκτός της περιοχής του Λουτρακίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ». Μάλιστα, η εταιρεία είναι η πρώτη που εισήγαγε στην Ελλάδα τη συσκευασία των 0.5lt. Την περίοδο του ΄80 αναπτύσσει τις εξαγωγές και παράλληλα δημιουργεί το ούζο KEFI. Εχει καθιερωθεί στον κλάδο των εμφιαλωτών σαν ένας εξαιρετικός γνώστης και πρωτοπόρος των παραγωγικών διαδικασιών