Ο εκπρόσωπος της γνωστής πατρινής οικογενείας που δημιούργησε την μπύρα ΜΑΜΟΣ, και δισέγγονος του Λορέντζου Μάμου, αναβίωσε σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ένα από τα πλέον ιστορικά brand της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών προς το παρόν στην τοπική αγορά μετά από απουσία 38 ετών. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ, που για σχεδόν έναν αιώνα συνδέθηκε με την Πάτρα, επέστρεψε στα ράφια των καταστημάτων σούπερ μάρκετ και στην εστίαση. Ο Παναγής Μάμος αναβίωσε ένα θρυλικό προϊόν, με αυθεντικό και χαρακτηριστικό vintage σήμα, συνυφασμένο με την αλλοτινή βιομηχανική Πάτρα της ακμής της σταφίδας και της ποτοποιίας, συνεχίζοντας ένα γευστικό ταξίδι, με αφετηρία το μακρινό 1876.